Home / Vraag en antwoord / Reparatieverzoek en schademelding / Gebouw- en woningtoegangsmiddelen

Standaard zijn de kosten voor de VvE. Een enkele keer is het anders geregeld, dat staat in de splitsingsakte van uw VvE. Extra of aangepast hang- en sluitwerk zijn altijd voor eigen rekening. Vervanging van een kwijtgeraakte sleutel is altijd voor uw eigen rekening.

Zie hieronder ook ‘Ik heb mijzelf buitengesloten’.

Standaard zijn de kosten voor de VvE. Een enkele keer is het anders geregeld, dat staat in de splitsingsakte van uw VvE. Extra of aangepast hang- en sluitwerk zijn altijd voor uw eigen rekening.

Nee, binnendeuren behoren tot uw privédeel. Reparatie- en onderhoud van het hang- en sluitwerk zijn voor uw eigen rekening.

Neemt u voor de gegevens van de desbetreffende sleutelleverancier contact op met VvE Beheer Amsterdam via telefoonnummer 020-520 9099.

Voor de bestelling van uw sleutel moet u het volledige sleutelnummer door kunnen geven. Houd er rekening mee dat de gemiddelde levertijd van de sleutelbestelling drie weken bedraagt.

U kunt over het algemeen zelf naar de lokale hakkenbar of een sleutelleverancier om een sleutel bij te laten maken, bijvoorbeeld bij:

Voskamp Groep
Van der Madeweg 53
1099 BS AMSTERDAM
Tel. 020-6944888
Openingstijden ma t/m vr 8.00 – 17.00 uur

Sleutel & dranger service Ootjers
Stadionkade 79
1076 BK AMSTERDAM
Tel. 020-6794128
Openingstijden ma t/m do 8.30 – 17.30 uur
vrijdag 8.30 – 16.00 uur

Bij het afhalen wordt om een legitimatie gevraagd. Correspondeert uw woonadres niet met uw legitimatie, neemt u dan ook iets mee waar uw adres op vermeld staat, bijvoorbeeld een bankafschrift of ander poststuk.

Een nieuwe sleutel bijbestellen omdat u de oude kwijt bent geraakt en/of een extra sleutel bestellen voor een huisgenoot, zijn altijd voor uw eigen rekening.

Nee, deze kosten zijn zogezegd ‘uzelf verwijtbaar’ en daarmee voor uw eigen rekening.

Neemt u voor meer informatie op met VvE Beheer Amsterdam via telefoonnummer 020 520 9099.

Heeft u nog een reservesleutel dan kan u naar de lokale hakkenbar/ sleutelmaker. Heeft u geen reservesleutel meer dan moet u het slotje laten vervangen. Neemt u contact op met een sleutelmaker om te vragen of ze deze service bieden. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.