MijnVBA, uw digitale VvE-portaal, geeft 24/7 toegang tot de basisgegevens van uw VvE. U kunt er een reparatieverzoek indienen, uw VvE-bijdrage bekijken en belangrijke documenten raadplegen of downloaden. Denk aan de splitsingsakte, de agenda van de ledenvergadering, de verzekeringspolis en de meerjarenonderhoudsbegroting. Op ‘Mijn pagina’ vindt u al uw persoonlijke gegevens.

MijnVBA is een digitaal VvE-portaal dat algemene informatie van uw VvE bevat en informatie voor u persoonlijk. Op ieder moment van de dag heeft u toegang.

U kunt hier inloggen in uw digitale VvE Portaal. Op deze website kunt u onder meer:

  • uw persoonlijke VvE-bijdrage, betalingen en correspondentie inzien
  • reparatieverzoeken, schademeldingen of storingen doorgeven
  • de splitsingsakte en reglementen van uw VvE raadplegen
  • vergaderstukken en notulen raadplegen en/of downloaden
  • lopende (onderhouds)contracten raadplegen
  • gegevens downloaden voor uw makelaar (bij verkoop van uw woning)

U ontdekt >MijnVBA het beste door in te loggen, daarvoor heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze treft u aan in uw persoonlijke welkomstbrief en in de uitnodigingsbrief voor de ledenvergadering van uw VvE.

Om in te loggen heeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Deze treft u aan in uw persoonlijke welkomstbrief en in de uitnodigingsbrief voor de ledenvergadering van uw VvE.

Voor uw gebruikersnaam kunt u bellen naar tel. (020) 520 90 00 of mailen naar info@vvebeheer-amsterdam.nl.

U kunt een nieuw wachtwoord aanvragen via >MijnVBA/direct inloggen . Onderin het inlogscherm kunt u op de link ‘Wachtwoord vergeten?’ klikken:

Er zijn verschillende autorisatieprofielen. Algemene VvE-informatie is voor iedereen beschikbaar. Denkt aan de splitsingsakte, het huishoudelijk reglement, de begroting, jaarrekening en dergelijke.

Uw persoonlijke gegevens, zoals individuele correspondentie, uw saldo en dergelijke zijn uitsluitend zichtbaar voor uzelf.

Het bestuur heeft een hoger autorisatieniveau, het bestuur kan bijvoorbeeld meer zien van de financiële administratie van de VvE.

Veel van onze beheertaken die we met de VvE-beheersoftware uitvoeren worden vrijwel direct (realtime) weergegeven. Dat betekent dat de getoonde gegevens vrijwel altijd actueel zijn.

MijnVBA is via de meeste smartphones of tablets te gebruiken. Ook kunt u op diverse plaatsen computers gebruiken, zoals in de openbare bibliotheek.

U kunt ook uw buren of familieleden vragen om u hierbij te helpen. Komt u er zelf niet uit, neemt u dan contact op met uw accountmanager via tel. (020) 520 90 00.