Home / Nieuws / VvE Beheer Amsterdam gaat verhuizen!

Medio-eind augustus gaat VBA verhuizen naar het John M. Keynesplein 4-10 aan de westkant van Amsterdam (Riekerpolder Businesspark). Directeur Vincent Ramaekers vertelt:

‘Onze huurovereenkomst voor de ruimte in het INIT-gebouw liep af. De nieuwe huurprijs was fors terwijl we met hybride werken minder vierkante meters nodig hebben.

Op het Oosterburgereiland zijn we inmiddels ingebouwd. Onze bereikbaarheid, parkeergelegenheid en zichtbaarheid kwam in het geding. Daarbij is ons kantoormeubilair aan vervanging toe.

Kortom, een uitgelezen moment voor een verhuizing!

Boven onze verwachting hebben we een fris, modern en betaalbaar kantoor gevonden op het John M.  Keynesplein 4-10 dat “turn key” aan ons wordt opgeleverd.

Er is ruime parkeergelegenheid en het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor tweederde van ons personeel vermindert de reistijd. We hopen dat dat – samen met onze fietsregeling – ervoor zorgt dat meer medewerkers op de fiets komen.

Voor u is het belangrijk om te weten dat onze bereikbaarheid en onze dienstverlening niet wordt onderbroken. Uiteraard ontvangt u bericht over onze definitieve verhuisdatum naar het John M. Keynesplein 4-10′.

Deel dit verhaal via social media