Home / Vraag en antwoord / Dienstverlening / Dienstenwijzer verzekeringen VVE-beheer Amsterdam

Dienstenwijzer verzekeringen Informatie over onze dienstverlening

Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening met betrekking tot verzekeringen en de bijbehorende kosten. In deze dienstenwijzer leest u daar meer over. Wij gaan hierbij verder dan de informatie die we u op grond van de Wet op het financieel toezicht moeten verstrekken. Wij geven u graag aanvullende informatie over onze dienstverlening zodat u een goed totaalbeeld krijgt. Heeft u hier vragen over, stel ze ons dan gerust!

Onze gegevens luiden:
VvE Beheer Amsterdam B.V.
Jacob Bontiusplaats 9
1018 LL Amsterdam
info@vvebeheer-amsterdam.nl

Ons kantoor is geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten onder vergunningsnummer: 12008569

Op grond van deze vergunning mogen wij de volgende activiteiten verrichten:

  • Adviseren en bemiddelen in zakelijke schadeverzekeringen

Binnen het kader van onze vergunning kunnen wij u op de volgende manieren van dienst zijn.

  1. Wij kunnen u inzicht geven in uw huidige situatie als het gaat om het afdekken van bepaalde risico’s.
  2. Wanneer u exact weet welke verzekering u nodig heeft en geen advies wenst, kunnen wij de begeleiding verzorgen bij het afsluiten daarvan (‘execution only’).
  3. Wij kunnen het volledig beheer van uw verzekeringen voor u verzorgen: advies, afsluiten en begeleiding na het tot stand komen van een verzekering. Bij het laatste kunt u bijvoorbeeld denken aan een mogelijk tussentijds advies tot aanpassing van het afgesloten product, of aan het in behandeling nemen van een schade.

Ons kantoor is gelieerd aan Raetsheren van Orden, makelaars in Assurantiën. Door onze contractuele afspraken met hen kunnen wij inkoopvoordeel realiseren wat u ten goed komt. Indien u dat wenst kunnen wij ook verzekeringen afsluiten bij andere partijen.

Wij ontvangen geen beloning van Raetsheren van Orden voor het afsluiten van een verzekering. Raetsheren van Orden vergoedt ons uitsluitend de kosten zoals de kosten die wij moeten maken om te kunnen voldoen aan de Wet op het Financieel toezicht (Wft)

Uiteraard doen wij ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u echter niet tevreden bent, vragen wij u dit ons direct te laten weten. Wij doen dan ons uiterste best om uw klacht zo snel mogelijk te verhelpen.

Mocht u menen dat wij niet adequaat op uw klacht hebben gereageerd, dan kunt u zich wenden tot:

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)
Postbus 93257
2509 AG Den Haag
Tel. 070 – 333 8 999
www.kifid.nl

Ons kantoor is bij het Kifid aangesloten onder nummer 300.005345 .

We hopen dat u een beeld heeft gekregen van wat wij voor u kunnen betekenen. Natuurlijk is dat veel meer dan u in deze dienstenwijzer heeft kunnen lezen. Stel ons daarom gerust uw vragen. Wilt u meer weten of wat wij voor u kunnen doen of hoe wij werken? We vertellen het u graag in een persoonlijk gesprek.